I backspegeln 2019

11.02.2020 13:23

Har helt missat detta år men lite hände i allafall.

Vi var i Danmark närmare bestämt Roskilde där blev T-Mimmi Dansk Champion och Brunis var med och han blev Dansk Veteran Champion. Ena dagen fickk Lennart visa upp Brunis i två extra varv alla andra fick stå stilla. Domaren var så imponerad av hans rörelser snart 14 år gammal.

Liam var på sin första utställning i Sverige närmare bestämt Hässleholm det var 26 eller 29 anmälda tror jag. Han vann allt och blev Bäst I Rasen alla runt ringen undrade var kom han ifrån ingen hade sett honom innan.

I Augusti var vi i Ronneby där blev Toblerone (Brunis) Bästa hane och BIM snart 14 år gammal.

September månad åkte vi till Åland Liam blev andra bästa hane och reserv cert och reserv cacib. Toblerone var med igen han blev Bästa hane och Bäst I Rasen fick sitt Finska Cert och blev nu Finsk Champion snart 14 år gammal. Även denna domare som var från Japan var så imponerad av honom och hans ålder.

Nästa stora händelse var Hundmässan i Stockholm. Den det gick bäst för var Toblerone  denna dag fyllde han 14 år av 21 hanar var det 6 st som fick excellent och ck och han var en av dom. Han blev( 5a) är ju bara 4 som placeras han blev Nordisk Veteran Vinnare 2019. Den domaren en finsk var så imponerad av honom hans rörelser och fina skick och otroligt fina tänder all heder åt ägarna hoppas han kommer nästa år också skrev han i kritiken.

Och så blev det GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.

Kontakt

Kennel-champex-s www.mittelspitz.se, www.champex.se, www.mittelliv.se 0723266522