Lite av varje

23.05.2018 17:14

Herre gud, det var länge sedan jag skrev något här inte sedan 2016.

Förra året 2017 hände väl egentligen inte så mycket men vi fick i allafall till en liten valpkull. Det blev tre små svarta tikvalpar. En av dessa behöll vi det är lilla Jinnie en flyttade till Påskallavik och en till Norge.

Vi köpte även en hund Lilla Tina (Dazzling Flash Tiny) en svart liten goding.   Vi var på lite utställningar men inte så många som vi brukar åka på och det gick väl skapligt.

Nu blev det nytt år 2018 vi parade några tikar så det föddes valpar i Mars. Totalt blev det 8 valpar i skrivande stund har vi 2 valpar kvar den ena håller vi på lite men den andra en svart hane är till salu.

Den 20 Maj i söndags var vi på utställning i Hässleholm åkte dagen innan så vi övernattade på campingen som ordnas vid utställningen en natt. det gick skapligt Wille fick bra kritik av den rätta domaren men sedan tog en domaraspirant över och det gick inte bra. Han fick ett sufficient. Toblerone var med i veteranklass fick excellent och Ck placerade sig som tredje bästa hane jättebra 13 år gammal. Lilla Tina ställdes ut för första gången i juniorklass det var även första utställningen för henne. Det var mätning först för Tina det gick bra 34,5 cm. Hon fick excellent och placerade sig som trea i juniorklass. Det var bra för att vara första gången hon skötte sig jättebra.

Ja just det höll på att glömma vår älskade Jim har flyttat upp till stora blå gjorde det förra veckan han blev 17 år och 10 månader.

Kontakt

Kennel-champex-s www.mittelspitz.se, www.champex.se, www.mittelliv.se 0723266522