Lite som hänt

02.10.2015 16:24

Det var ett tag sen sist det som hänt är bland annat detta. Vi var i Ronneby på utställning det är alltid andra helgen i Augusti. Den som det gick bäst för var Cornelia som blev bästa tik och BIM. Efter detta så blev det dags att åka till Bornholm på tvådagars utställning. Det var första gången vi åkte dit så lite nytt och lite spännande var det.

Vi bodde på camping i Rönne vi hade husbilen med oss så det blev jättebra. Världens finaste sandstrand låg i anslutning till campingen där blev det både morgon promenad och kvälls promenad härligt. Utställningen var bara några minuters väg från campingen så det gick lätt att komma dit. Benjamin blev första dagen Dansk Champion då han tog certet han blev även BIM. Andra dagen gick han i championklass bnlev bästa hane och BIM. Vi åkte även runt lite på ön och det var många jätte mysiga små ställen. Det kommer att bli fler gånger vi åker dit det gav mersmak.

Första helgen i September var det i år dags för Böda utställningen så vi åkte dit redan på fredagen spetsarna var sedan på Söndagen så en fridag blev det. Toblerone blev bästa veteran 10 år är han i December han blev även bästa hane totalt och även BÄST I RASEN. Cornelia blev andra bästa tik kunde ju gått bättre man vill ju vinna allt. Det blev Hederspris på vår uppfödargrupp sånt är kul. Sedan var vi iväg åt Åland där blev det inga större vinster det gick till Finland det var också Finsk domare som var väldigt snååål. Vi hade det väldigt bra ändå dessa dagar det är skönt med lite lediga dagar man behöver nog det även om man inte tror det. vi var på utflykt till Bomarssund och Stallhagens bryggeri och en sväng till Mariehamn.


Kontakt

Kennel-champex-s www.mittelspitz.se, www.champex.se, www.mittelliv.se 0723266522